2023/2024 - Treningstider / medlemsavgifter / turneringsavgifter

Postet av Styret den 2. Sep 2023

Hei!

Håper alle har hatt en god sommer og ønsker dere velkommen til det nye semesteret! Det er så flott å se så mange medlemmer. Vi kan se at OSI Badminton virkelig har vokst gjennom de siste årene, og vi har blant annet slått rekord på antall deltakere siden OSI Badminton ble opprettet. På Bygdø-turneringen i fjor hadde vi mest deltakerne av alle klubber i Oslo!

Ettersom klubben har vokst i størrelse og det har vært økt interesse og påmelding på turneringer, har vi måttet se nærmere på medlemsavgift og kostnader knyttet til turneringer.

Vi er glade for å se økt antall medlemmer og økt konkurranse, og ønsker å fortsette dette, men realiteten er at for at klubben skal kunne “leve og blomstre videre” er vi nødt til å økt medlemsavgift, og introdusere  turneringsavgifter. Håper på forståelse og støtte for dette. Den gode nyheten er at det vil være internturneringer, at vi jobber mot å få mer strukturerte treninger, samt dedikerte treningstider til de som f.eks skal spille lagserie osv.


Treningstider

Disse er treningstidene for dette semesteret:

•    Monday: 19:00 - 21:45 (3 courts) Blindern Athletica*

•    Thursday: 20:30 - 22:00 OsloMet (Pilestredet 50)

•    Friday: 18:30 - 20:45 Blindern Athletica*

•    Sunday: 14:00 - 16:00 OsloMet (kan mest sannsynligvis spille mer på søndager)

(*På Blindern Athletica kreves det med Athletica medlemsskap.)


Nye medlemsavgifter

Medlemsavgiftene er som følger:

- Studenter: 475 kr per semester

- Ikke-studenter: 950 kr / semester

NB! Ønsker du å spille med oss og er medlem av en annen klubb kan du bli støttemedlem. Ta kontakt med Anita på FB / anitabui@gmail.com

Medlemskapet gir tilgang til alle treningstider nevnt, tilgang til alle internturneringer og sosialt.

Fra og med en ukes tid vil vi sjekke om du har betalt medlemsskap ila treningene, så sørg for at du har betalt når du trener hos oss;) De som har betalt vil få tilgang til Spond, så send gjerne en screenshot av betalingen til Dowon når avgiften er betalt. Husk at du også må betale det som kommer fra OSI sentralt - begge betalingsforespørsler kommer på mail. Om du har noen spm, ta gjerne kontakt med styret.


Turneringsavgifter

OSI har økt konkurransespillere enn noensinne før, og det er veldig moro å se, men det gir økonomiske utfordringer for klubben. (For deltakelse av turneringer koster det 250 kr per gren (per singel, mix og double) ). Vi ser at det ikke lenger er mulig for klubben å dekke hele turneringsavgiften for dette semesteret, men vi ønsker fremdeles at klubben skal dekke så mye som mulig, slik at så mange som mulig har anledning til å delta.

Fremover kommer våre medlemmer til å betale følgende som turneringsavgift:

•    Single (100 kr) - klubben vil dekke 150 kr

•    Double / Mix per pers (75 kr) - klubben vil dekke 100 kr

En vil måtte registrere og betale via et påmeldingssystem for at påmeldingen til turneringen er gyldig. Påmelding med info om dette kommer.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Siste fra Styret