Organisering av treninger:

Vi tar i bruk Spond til å registrere oppmøte. Spond er en Norsk tjeneste tilpasset for å kommunisere i idrettslag med fokus på personvern. Det gjør det mulig for oss å opprette arrangementer og registrere medlemmer som deltar, samt mulig å ha venteliste slik at en kan angre og avslå sin deltakelse og varsle neste person på ventelisten om de ønsker å delta. Kort sagt, så gjør Spond det lettere for oss å organisere arrangementer (treninger, sosiale sammenkomster, annet).

Registrere deltakelse:

For å delta på trening, må du bli medlem av vår Spond-gruppe her: https://group.spond.com/HZOQZ. Om du allerede har Spond-appen installert, kan du gå til "Gruppe"-seksjonen i appen og skrive inn koden HZOQZ for å bli medlem. Merk at vi i styret må manuelt akseptere deres invitasjon, så det kan ta litt tid før du er registrert som et medlem av Spond gruppen (vi forsøker å akseptere fortløpende). 

Når du har blitt medlem av gruppen, kan du trykke deg inn på "OSI Badminton" ved "Gruppe"-seksjonen. Du vil da få en oversikt over arrangementer som du kan delta på, som enten er åpen for registrering eller vil bli åpen på et senere tidspunkt. Se bilde 1 for eksempel. 

Trykker du deg på et arrangement som er åpen for registrering, kan du velge "Attend" / "Delta" om du skal delta. Her kan du også avregistrere deltakelse ved å velge "Decline" / "Avslå". Her kan du også se om det er begrensede plasser. Se bilde 2 for eksempel.

Annet info for deltakelse:

Sørg for at du har SiO Athletica medlemskap. Dette er for å ha inngang til flerbrukshallene vi leier av SiO, hvor vi har treninger.

Vennligst bring med eget utstyr (racket og fjærballer). Det er mulighet for å låne racket av oss når vi organiserer trening ved Domus Athletica, men med tanke på korona, ønsker vi at folk bringer med egne racketer. Det er også mulighet for å kjøpe fjærballer av oss på Domus Athletica.

Sørg også for at du er kjent med våre retningslinjer.

Illustrasjoner:

Bilde 1: Oversikt over arrangementer

 Bilde 2: Registrere deltakelse Lenke til vår Spond-gruppe for registrering av deltakelse på trening og arrangementer: https://group.spond.com/HZOQZ

Eventuelt gruppekode: HZOQZ


Interessert i å delta i lagserien? Ta kontakt med styret på osibad@gmail.com.