Generell info:

Vi tillater et par prøvetreninger i en gitt prøveperiode (før 1. september / 1. februar, med mindre noe annet er spesifisert) før vi ber om bevis på innsendt medlemskapsforespørsel om du ønsker å prøve ut badminton. Vi krever så at du betaler medlemskap straks vi har sendt ut medlemskapsavgift for å fortsette å trene med oss. Dette krever at du selv fikser tilgang til SiO Athletica sine arealer (med mindre vi har spesifisert at det er åpen trening). Meld deg inn i gruppen på Spond for å registrere deltakelse på trening (mer info her).

Vi kan låne ut racketer når vi organiserer trening ved Domus Athletica, men anbefaler at folk bringer med egne med tanke på koronasituasjonen.

Ønsker du å bli medlem, kan du trykke på "Medlemskap"-seksjonen og velg "Bli medlem". Fyll ut informasjonen som påkrevd. Vi mottar en epost om innmelding som vi kommer til å behandle. Du vil motta krav om innbetaling av medlemsavgift på et senere tidspunkt.

OSI badminton er først og fremst en klubb for studenter, men vi godtar selvfølgelig også ikke-studenter.  


Hvis du lurer på hva slags avgifter du må betale og hva de går til, så får du en liten oversikt her: 

For studenter:
OSI sentral: 120 kr (per semester)
OSI Badminton: 390 kr (per semester)
+ Liten avgift for betalingsprosessering

Krever også inngang til SiO Athletica sine treningssentre, da vi bruker deres arealer. Det krever betaling av inngangsbillett eller medlemskap. Sjekk prisliste hos SiO Athletica sin nettside.

 

For ikke-studenter:
OSI sentral: 300 kr (per semester)
OSI Badminton: 550 kr (per semester)
+ Liten avgift for betalingsprosessering

Krever også inngang til SiO Athletica sine treningssentre, da vi bruker deres arealer. Det krever betaling av inngangsbillett eller medlemskap. Sjekk prisliste hos SiO Athletica sin nettside.


Andre notater:

For å starte eller avslutte SiO Athletica medlemskap, må du ta kontakt med SiO direkte da OSI og SiO medlemskap er to ulike medlemskap. Som medlem av SiO Athletica, er du forpliktet til å følge deres retningslinjer. 


Når det gjelder å kjøp av fjærballer så selger klubben vår billige og bra kogger med fjær. Du kan gjøre dette ved å snakke med noen i styret. Styret vil utlevere fjær til deg med en gang de ser at betalingen er utført. Du betaler ved å bruke Vipps, så til de av dere som ikke har appen, anbefaler vi at dere laster ned den. Du skriver bare OSI i søkeområdet og klikker på OSI badminton-alternativet. Skriv ”fjærballer” i tekstområdet. 

Vi selger følgende fjærballer:

MS100: 165 kr

RSL (Classic): 215 kr 


Det er 12 fjær i hvert kogger. Hvis du ikke har mulighet til å betale med Vipps, kan du betale penger til et av styremedlemmene; vil betale via Vipps for deg. Bare husk; Du vil ikke kunne motta koggeret med fjær før de ser bevis på betalingen.